Σκληρά τυριά
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/0.jpg)
Γραβιέρα Π.Ο.Π Κισσάμου «Καστελιανή»
Προέλευση: Κίσσαμος Χανίων (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/030-1.jpg)
Γραβιέρα Παλαιωμένη 12 μηνών Ρεθύμνου
Προέλευση: Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μακρά (>12 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/031-1.jpg)
Γραβιέρα Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου
Προέλευση: Ρέθυμνο (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/032.jpg)
Γραβιέρα Μεσσηνιακής Γης
Προέλευση: Μεσσηνία (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/033-1.jpg)
Γραβιέρα Μάνης
Προέλευση: Λακωνία (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/03/8585.jpg)
Γραβιέρα Άργους
Προέλευση: Αργολίδα (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/034.jpg)
Γραβιέρα Π.Ο.Π Τήνου
Προέλευση: Τήνος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 9kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/035.jpg)
Κατσικίσια Γραβιέρα
Προέλευση: Κίσσαμος Χανίων (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αίγειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 46%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/036.jpg)
Γραβιέρα Αγελαδινή «Ρομάνο»
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 6kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/037.jpg)
Γραβιέρα Αμφιλοχίας
Προέλευση: Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Ήπια, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/038.jpg)
Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π Αμφιλοχίας
Προέλευση: Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/039.jpg)
Πεκορίνο Αμφιλοχίας
Προέλευση: Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/040.jpg)
Κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας
Προέλευση: Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/041.jpg)
Αρσενικό Π.Ο.Π Νάξου
Προέλευση: Νάξος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<6 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 4kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/03/8585.jpg)
Σκληρό τυρί Τουλουμοτύρι “Tulumi”
Προέλευση: Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μακρά (>12 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη, αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 18kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/042.jpg)
Σκληρό τυρί 45% λιπαρά σε ρόδα
Προέλευση: Αυστρία (Ε.Ε)
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 9kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/043.jpg)
Λαδοτύρι Μυτιλήνης
Προέλευση: Μανταμάδο (Λέσβος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 1kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/044.jpg)
Μελανοτύρι Νάξου
Προέλευση: Νάξος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο και Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών) σε μούργα από κρασί
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 8kg περίπου
![](https://www.tiropolis.gr/wp-content/uploads/2022/04/045.jpg)
Μανούρα Γηλωμένη
Προέλευση: Σίφνος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (<4 μηνών) σε μούστο
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 1kg περίπου