Ειδικές Συνταγές

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της αντιπροσωπείας και εμπορίας των τυροκομικών προϊόντων. Ο κλάδος αυτός χαρακτηρίζεται ως παραδοσιακός με την έννοια της διάχυσης της καινοτομίας να βρίσκεται ακόμα σε αρχικά επίπεδα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Έλληνες παραγωγοί διαθέτουν αρκετά υψηλή τεχνογνωσία στα κατεξοχήν, χαρακτηριζόμενα παραδοσιακά, τυροκομικά προϊόντα (Φέτα, Γραβιέρα, Κασέρι, κλπ), η εταιρεία ανέλαβε την πρωτοβουλία να διαφοροποιήσει τις παραδοσιακές συνταγές και να εμπλουτίσει την γκάμα των προϊόντων της με τυριά μοναδικής παραγωγής τα οποία και έχει κατοχυρώσει. Aκολούθως παρουσιάζεται η σειρά των προϊόντων αυτών:

Γραβιέρα με μύρτιλο “Blueberry”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, Φρουτώδης
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 2kg περίπου

Γραβιέρα με δίκταμο “Dictamus”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου

Γραβιέρα με αρισμαρί “Rosmarinus”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου

Γραβιέρα χωρίς πρόσθετο αλάτι “Unsalted”

Προέλευση:  Κίσσαμος Χανίων (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μικρή (<3 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, γαλακτερή
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 10 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου

Γραβιέρα με θρούμπι
“Savory”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου – Συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) 300gr περίπου

Γραβιέρα με Μαντζουράνα “Majorana”

Προέλευση:  Αργολίδα (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:
Ζωική    Ωρίμανση:  
Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου – Συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) 300gr περίπου

Γραβιέρα με μεσογειακό τσίλι “Mediterranean Chili”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Έντονη, πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου – Συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) 300gr περίπου

Γραβιέρα με ολόκληρο μαύρο πιπέρι “Black Pepper”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Έντονη, πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου – Συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) 300gr περίπου

Γραβιέρα καπνιστή
“Smoked”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωική    Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Έντονη, καπνιστή
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 4kg περίπου – Συσκευασία σε κενό αέρος (vacuum) 300gr περίπου