Ημίσκληρα τυριά

Κασέρι Π.Ο.Π Γρεβενών

Προέλευση:  Γρεβενά (Δυτική Μακεδονία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 8kg περίπου – Φόρμα 3kg περίπου

Κασέρι Π.Ο.Π Ξάνθης

Προέλευση:  Ξάνθη (Ξάνθη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 8kg περίπου

Ημίσκληρο τυρί 100% αγελαδινό

Προέλευση:  Φωκίδα (Στερεά Ελλάδα / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου

Χαλλούμι

Προέλευση:  Κύπρος (Ε.Ε)
Γάλα: Μίγμα από παστεριωμένο Αγελαδινό, πρόβειο και αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Σταθερό Βάρος / Τεμάχια
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 750gr – Ατομική συσκευασία 225gr

Μαστέλο Αγελαδινό

Προέλευση:  Χίος (Χίος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 29%
Μέγιστη Υγρασία: 46%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 1/2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 360gr περίπου

Μαστέλο Κατσικάκι

Προέλευση:  Χίος (Χίος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή
Λίπος επί ξηρού: 30%
Μέγιστη Υγρασία: 42%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 1/2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 360gr περίπου