Τυρογάλακτος – Αλείμματα

Μανούρι Π.Ο.Π

Προέλευση:  Ελασσόνα (Λάρισα / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο και Κρέμα Γάλακτος
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Γαλακτερή
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 2kg περίπου

Μανούρι Αέρος

Προέλευση:  Γρεβενά (Δυτική Μακεδονία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο και Κρέμα Γάλακτος
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μικρή (<1 μήνα) (στεγνωμένο στον αέρα)
Γεύση: Γλυκιά, βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 65%
Μέγιστη Υγρασία: 35%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 0,5kg περίπου

Μυζήθρα ξηρή

Προέλευση:  Αργολίδα (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή (<1 μήνα)
Γεύση: Αλμυρή, Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 70%
Μέγιστη Υγρασία: 60%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 1kg περίπου

Ανθότυρος ξηρός

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή (<2 μήνες)
Γεύση: Αλμυρή, Βουρτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 65%
Μέγιστη Υγρασία: 40%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 300gr περίπου

Ανθότυρος Νωπός / Μυζήθρα φρέσκια

Προέλευση:  Αργολίδα (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Βουτυράτη, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 65%
Μέγιστη Υγρασία: 70%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 1 μήνα από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 2kg & 500gr περίπου

Ξινομυζήθρα

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Όξινη
Λίπος επί ξηρού: 56%
Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σε κενό αέρος vacuum 300gr περίπου – Σε τάπερ 5kg περίπου

Γαλομυζήθρα

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Όξινη
Λίπος επί ξηρού: 46%
Μέγιστη Υγρασία: 60%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σε κενό αέρος vacuum 300gr περίπου – Σε τάπερ 5kg περίπου

Ξύγαλο Π.Ο.Π

Προέλευση:  Σητεία (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:   –
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Όξινη
Λίπος επί ξηρού: 46%
Μέγιστη Υγρασία: 75%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 5 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 1,1kg – Ατομική μερίδα 270gr

Ανεβατό Π.Ο.Π

Προέλευση:  Δεσκάτη (Γρεβενά / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Όξινη
Λίπος επί ξηρού: 46%
Μέγιστη Υγρασία: 65%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 9 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 2,3kg

Κοπανιστή Τήνου

Προέλευση:  Τήνος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινή
Τύπος Πυτιάς:  –
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Έντονη, πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 3,5kg

Κρέμα τυρί

Προέλευση:  Ηράκλειο (Κρήτη / Ελλάδα)
Συστατικά: Ζωικά και Βούτυρο Γάλακτος
Τύπος Πυτιάς:  –
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 61% Μέγιστη Υγρασία: 68%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 2kg

Στάκα

Προέλευση:  Σητεία (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Κρέμα Αιγοπρόβειου
Τύπος Πυτιάς:  –
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Γλυκιά, βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 25%
Μέγιστη Υγρασία: 75%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 1,150kg – Ατομική μερίδα 270gr

Cheddar Sauce

Προέλευση:  Ηράκλειο (Κρήτη / Ελλάδα)
Συστατικά: Ζωικά
Τύπος Πυτιάς:  
Ωρίμανση:
Γεύση: Γλυκιά
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 2kg