Σκληρά τυριά

Γραβιέρα Π.Ο.Π Κισσάμου «Καστελιανή»

Προέλευση:  Κίσσαμος Χανίων (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου

Γραβιέρα Παλαιωμένη 12 μηνών Ρεθύμνου

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μακρά (>12 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου

Γραβιέρα Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου

Προέλευση:  Ρέθυμνο (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη, Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 15kg περίπου

Γραβιέρα Μεσσηνιακής Γης

Προέλευση:  Μεσσηνία (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου

Γραβιέρα Μάνης

Προέλευση:  Λακωνία (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου

Γραβιέρα Άργους

Προέλευση:  Αργολίδα (Πελοπόννησος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 7kg περίπου

Γραβιέρα Π.Ο.Π Τήνου

Προέλευση:  Τήνος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<6 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 9kg περίπου

Κατσικίσια Γραβιέρα

Προέλευση:  Κίσσαμος Χανίων (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 46%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου

Γραβιέρα Αγελαδινή «Ρομάνο»

Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 6kg περίπου

Γραβιέρα Αμφιλοχίας

Προέλευση:  Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Ήπια, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου

Κεφαλογραβιέρα Π.Ο.Π Αμφιλοχίας

Προέλευση:  Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου

Πεκορίνο Αμφιλοχίας

Προέλευση:  Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου

Κεφαλοτύρι Αμφιλοχίας

Προέλευση:  Αμφιλοχία (Αιτωλοακαρνανία / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Αλμυρή, Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 10kg περίπου

Αρσενικό Π.Ο.Π Νάξου

Προέλευση:  Νάξος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<6 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 4kg περίπου

Σκληρό τυρί Τουλουμοτύρι “Tulumi”

Προέλευση:  Μαλάκι Ρεθύμνου (Κρήτη / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μακρά (>12 μηνών)
Γεύση: Πικάντικη, αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 18kg περίπου

Σκληρό τυρί 45% λιπαρά σε ρόδα

Προέλευση:  Αυστρία (Ε.Ε)
Γάλα: Παστεριωμένο Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 43%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 9kg περίπου

Λαδοτύρι Μυτιλήνης

Προέλευση:  Μανταμάδο (Λέσβος / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π)
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 1kg περίπου

Μελανοτύρι Νάξου

Προέλευση:  Νάξος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο και Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών) σε μούργα από κρασί
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 8kg περίπου

Μανούρα Γηλωμένη

Προέλευση:  Σίφνος (Κυκλάδες / Ελλάδα)
Γάλα: Παστεριωμένο Αιγοπρόβειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (<4 μηνών) σε μούστο
Γεύση: Πιπεράτη
Λίπος επί ξηρού: 40%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 18 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κεφάλι 1kg περίπου